Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak używać artmoney

1988BARTEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie takie jak w temacie, czyli jak uzywac ARTMONEY?

Wiem ze wielu graczy uzywa tego programu by podmieniac body kit w autach, spoilery, felgi itp. Przegladalem wiele poradnikow na ten temat lecz niemoge znalesc nic co by mi pomoglo to zrobic. Byc moze ktos z was korzysta z tego programu i by mogl mi pomoc. Chodzi mi o versje programu i jakis tutorial do niej, dotyczaca need for speed world. JESLI KTOS POMOZE MA ,,+''

Opublikowano

Ja mam pytanie czy to działa ogółem że wszyscy gracze widzą te modyfikacje czy tylko jak z trainerem??

thumb1gh.jpg

Kliknij

Lubie to

Opublikowano

Wasze body widzi każdy gracz nie tylko Ty. Wiem bo moi znajomi widzą moje body, a ja widzę body innych ludzi. Wystarczy spojrzec na Silvie ze światełkami policyjnymi od Astona nowego prawie 80% graczy ma je teraz i są często spotykane.

Opublikowano

Ponieważ mam inny nick. Dobra to mogę Ci podesłac auta innych graczy tak żeby było widac mój nick albo nawet jego samego z moim nickiem widocznym.

Opublikowano

czy dzieki temu programowi moge wrzucic rzeczy za boosty ? np kolory szyb,neony,inne koła(za boosty) ?

on tam w pewnym etapie wpisuje CAYMANS jezeli mam inny samochod np BMW M3 E46 GTR to wpisuje całą nazwe ?

Opublikowano

Ja wpisałem bez marki samo M3 dałem. Oto chodzi w tym programie aby zamienic body za boost na body za IGC. Nie w każdym samochodzie da się to zrobic ale w większości taka zamiana jest możliwa i body, które wybrałeś kosztuje 48000.

Opublikowano

Ja zmieniałem tylko body, nie bawiłem się w neony ani szyby czy obniżanie zatem tutaj Ci nie pomogę, nie wiem czy jest taka możliwośc przy M3, lecz wiem, że na pewno da się przy Silvii montowac neony od Astona policyjnego.

Opublikowano

Mam propozycje, jesli wiecie jak podmieniac np. te migajace swiatla z wersji policyjnych do zwyklych, jakies fajne body kit, spoilery, neony itp. piszcie w temacie jak i z jakiej wersji auta do jakiej. Ja np. do swojej M3 wsadzilem zajebisty spoiler od chevelle za 4000$, w samraz pasuje do tego auta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...